» » Bajet Main No....

Bajet Main No....

kakipau

Msg #1

07-08-2012 10:21 pm

Berape korang selalu bajet main no ekor sebulan....

aku kadang kala 200 sebulan....kadang kala nyesal gak beli byk 2x.baguih aku simpan 200 utk 12 bulan lapliplaplip jadi 2400!!!!!!!!!bley pakai beli laptop baru!!!!!!!

tp mengenangkan mungkin kene berganda dpd itu....aku tetap maen jugak....kih kih kih.

RomieDaVinci

Msg #2

08-08-2012 05:34 am

ikut kemampuan la... pandai predict sikit je bajet nak main.. janji ade masuk sudah... boleh rolling untuk next draw...

sha
(Superhero)

Msg #3

08-08-2012 07:41 pm

Nengok poket dulu baru main. Kalau ku tengah sesak maut ku main agak agak dalam SGD$50 sebulan. Kira kira Satu Draw ada la dalam SGD$4 satu Draw.

Kalau ku ada budget ku main dalam SGD$200 sebulan. Kira kira Satu Draw ada la dalam SGD$15.

So kalau nak main number nengok poket dulu.

jury140881

Msg #4

11-08-2012 06:33 pm

hi guys,,,,tiada pula yg online sekarang ni

kakipau

Msg #5

11-08-2012 08:00 pm

ade...aku tengah tgu draw keluaq.sambil 2x berharap no aku naik ari nie.hihihihi.

kakipau

Msg #6

11-08-2012 08:00 pm

1st tak kena.hihihi.

kakipau

Msg #7

11-08-2012 08:35 pm

Kanina!!!!kepala 0 pulak kelua.8 pulak hot betol.cis.....

abahkau

Msg #8

13-08-2012 04:46 pm

beli satu nombor cukup la

    Related Topic

      You must be to reply. You can also for an account.